It's the most wonderful time of the year!

Ook dit jaar is het weer genieten met de Kerstdagen bij Atlantis waar u kan genieten van een uitgebreid assortiment! Tijdens de Kerstdagen hanteren wij het all-in arrangement van 2,5 uur.

Vier de kerst bij Atlantis

U bent 1e en 2e Kerstdag welkom bij Atlantis Arnhem. In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een heerlijk en uitgebreid buffet met gerechten uit de hele wereld.

Reserveren is echter noodzakelijk. Dit kan telefonisch (026-3831610) of online via naast staand formulier.

Atlantis Arnhem is een restaurant waar de keuze letterlijk onbeperkt is; U wordt bij elk bezoek verrast door onze diverse gerechten. Laat u tijden de Kerst verwennen door onze koks en maak kennis met de wereldse keuken op een originele manier. Gerechten worden vers bereidt met de door u zelf uitgekozen ingrediënten. De sauzen bepalen of u het een mild, stevig of heerlijk pittig gerecht wordt. Uiteraard kunt u van ieder gerecht een hapje proeven. Alle frisdranken, bier en wijn, koffie & thee en luxe desserts zijn in het arrangement inbegrepen. Bij Atlantis Arnhem kunt u zorgeloos genieten voor een vaste lage prijs.


Voor- en bijgerechten

diverse soorten verse sushi & sashimi en uitgebreide kerstsalade

Soepen

keuze uit Chinese tomatensoep en kalkoekfiletsoep

Warme Japanse gerechten

keuze uit teppanyaki, zalmfilet, grote gamba's of biefstuk van de haas, met terriyakisaus

Grillbuffet

keuze uit gevarieerd wild, biefstuk en gevogelte

Wokbuffet

keuze uit meer dan 40 gerechten: maak zelf u ideale wok combinatie uit de vele vis- en vleesingrediënten en onze vele verse seizoensgroenten

Warm buffet

diverse warme gerechten uit China, Japan, Thailand, Zuid Amerika en Europa

Grand Dessert Atlantis

diverse ijssoorten met garnering, naar eigen keuze samen te stellen