Proef de sfeer

Onderstaande foto's geven een goede impressie van wat ons restaurant u kan bieden.


Chris H
Uitstekend!!

Dit is het beste wok restaurant van heel Arnhem en omstreken! prima eten, vriendelijk personeel, en wordt goed en netjes geholpen.

Trip Advisor
Sara Wright
We komen zeker terug!!!

Bij een wok restaurant dacht ik aan een vreet schuur met sausen vol met e nummers en kant en klare gare dingen. Maar ik heb echt genoten, heerlijk veel verse groeten, verse vis, veel soorten vlees. Eigenlijk te veel om op te noemen zelfs een oester gegeten. De sushi en garnalen /groenten in tempura waren mijn favoriete het mooiste was we waren met een groep van 1 tot 65 jaar en iedereen heeft genoten. We komen zeker terug!!!

Google Recensie
Nina118
Er is ook goed aan kinderen gedacht

Het restaurant is erg ruim opgezet. Daardoor komt het ons soms wat rommelig en gehorig over. Gemakkelijk om met een grotere groep te gaan eten. Voldoende parkeergelegenheid. Iedereen kan eten waar die zin in heeft. Het eten is goed van smaak en voor ieder wat wils. Er is ook goed aan kinderen gedacht.

Iens.nl
Marjolein S
lekker eten vriendelijk personeel

Dit is wel een van mijn favoriete restaurants van de laatste jaren. Er komt iedere keer meer keuze bij. Je wordt niet opgejut als de 2 uur voorbij zijn. Eten is lekker en goed bereid.

Tripadvisor