Een enorme keuze

Ons buffet heeft u een enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts van meerdere keukens. De meeste gerechten worden door onze koks bereidt met dagverse ingrediënten. En daar mag u zoveel van eten als u wilt! Want u betaalt bij ons niet voor wat u eet, maar betaalt een vaste prijs! Tevens bieden we ook All-Inclusive arrangementen aan!

Zelfbediening



Alle frisdranken, bier, wijn, koffie, thee en luxe desserts zijn in de arrangement inbegrepen. Alcoholische dranken kunt u zelf bij de bartender bestellen en ophalen bij onze 'baruitgifte'. Wilt u een fles wijn bestellen of een fles champagne dan kunt u terecht bij een van onze obers of serveersters. Hiervoor hanteren wij ook een zeer scherpe prijs.

Muntensysteem



Wij werken met een munten systeem. Dit houdt in dat alle cocktails, binnenlands en buitenlands gedistilleerde alcoholische dranken, uitsluitend met munten worden betaald.

Munten kunt u aanschaffen bij de kassa. Overgebleven munten kunt u bewaren voor uw volgende bezoek, deze zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De munten kosten € 1,50 per munt en deze kunt u bij de receptie kopen.

Teppanyaki & Sushi



Uw culinaire rondreis gaat verder naar onze Oosterse buren!

Naast het reguliere wokken bieden wij ook diverse warme en koude Japanse gerechten. We hebben onder andere verschillende soorten sushi's en diverse warme gerechten van de teppanyaki.

Pizza



Uw rondreis bij ons houdt niet op bij Oosterse gerechten alleen.

Na vele jaren succesvolle ervaringen hebben we ons assortiment kunnen uitbreiden met verse pizza's. De pizza's worden voor u vers bereid door ons pizzabakker! Zoals u van ons gewend bent mag u alles zelf bepalen en de pizza geheel naar eigen smaak samenstellen!

Voor de kinderen



Ook kinderen zijn van harte welkom bij Atlantis.

Er is ook zo veel te doen! Ons buffet is geschikt voor jonge gasten met o.a. frietjes, kroketten, chocoladefontein en nog veel meer. Bovendien kunnen ze zich vermaken in onze speciale speelruimte met spelcomputers en een theater!


BELANGRIJKE MEDEDELING

I.v.m. de nieuwe corona maatregelen hebben wij een belangrijke mededeling.

Ons restaurant en haar personeel houdt zich aan de nieuwe richtlijnen van onze overheid waarbij live cooking en zelfbediening niet mag. Daarom is ons restaurant tot 30 juni tijdelijk gesloten.

Wij vragen u regelmatig de website en het nieuws in de gaten te houden wanneer u ons weer kunt komen bezoeken.

Reserveringen

U kunt voor de komende periode niet (online) reserveren.

Mocht u inmiddels toch gereserveerd hebben dan vervalt deze zolang wij van de overheid geen toestemming hebben om open te gaan

Geen terras

U kunt voor de komende periode ook niet van ons terras gebruik maken.

Let op: Afhalen en thuisbezorgen kan natuurlijk wel.

Zo kunt u toch nog genieten voor onze heerlijke gerechten 

Onze excuses voor het ongemak  wij zien u graag weer in ons restaurant wanneer dit weer mogelijk is.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!