Huisregels


Cadeaubon inleveren op de Kerstdagen

U kunt niet uw cadeaubon inleveren op de Kerstdagen.

Roken bij Atlantis Arnhem

Ook bij Atlantis Arnhem zijn we gebonden aan de wetgeving w.b.t. het rookverbod in Nederland. Om het zowel voor de niet rokers als de rokers zo aangenaam mogelijk te maken in ons restaurant hebben wij een speciale rook ruimte zodat het genot van iedereen blijft gewaarborgd. Voor een roker is het soms heerlijk om tussen bepaalde gangen te kunnen genieten van een sigaret en daar hebben wij natuurlijk begrip voor. De niet rokers en zeker voor de kinderen is dit juist een belemmering om al die heerlijke smaken te moeten mengen met de geur of smaak van rookartikelen, vandaar dat we graag rekening houden met al onze gasten.

Veiligheid

Wanneer u als gast ons restaurant bezoekt doen wij er alles aan om het voor iedereen gezellig en veilig te maken. Met veilig bedoelen wij geen overmatig drankgebruik, discriminatie, racisme of ongewenste intimiteiten en drugs zijn helemaal not done. Mocht dit toch voorkomen zullen wij de betrokkenen met zachte doch dwingende hand naar buiten begeleiden. Wanneer betrokkene willens en wetens vernielingen of schade aanrichten zullen wij dit verhalen op de bewuste persoon of personen.

Garderobe

Natuurlijk wil niemand na of tijdens een bezoek aan ons restaurant met minder weggaan dan ze hadden meegenomen. Soms past de kleding die we in bewaring voor u houden niet helemaal meer wanneer u ons restaurant verlaat en ligt het niet aan al die heerlijke gerechten waar u maar niet mee kon stoppen, of dat extra ijsje terwijl u zichzelf zo beloofd had om zo vaak op te scheppen. Het kan voorkomen dat iemand anders uw kleding veel leuker vond dan wat ze zelf hadden meegebracht in dat geval zullen wij er alles aan doen om deze vergissing weer recht te zetten of een advies geven wie uw jasje veel leuker vond. Wat we bedoelen is dat wij zowel op uw als onze eigendommen proberen te passen zodat uit eten leuk blijft.

Dierenbezoek

Kan je echt niet zonder je papegaai of viervoeter dan zal je begrijpen dat de voedselveiligheid en hygiëne in ons restaurant hier niet mee kan omgaan vandaar dat we vriendelijk aan u vragen hier rekening mee te houden. Een uitzondering op deze regel zijn natuurlijk blinde geleide honden.

Verloren of gevonden?

Ondanks dat soms het einde van een regenboog wijst naar ons restaurant vind je bij ons geen pot met goud. Vind je toch iets in ons restaurant geef dit dan af bij onze balie of aan een van onze medewerkers. Heeft u iets verloren in ons restaurant meldt dit dan even en wij zullen samen met u op zoek gaan naar het verlorene, mocht dit een verloren liefde zijn dan kunnen wij u helaas niet helpen omdat wij meer een horeca opleiding hebben genoten en niet gespecialiseerd zijn het herstellen van relaties.

Buiten eten en/of drinken?

Soms komt het voor dat mensen denken er is zo veel zonde om het weg te gooien en ik heb betaald dus kan ik het beter meenemen. Je zal denken dat gebeurt niet maar soms gebeurt het toch. Het concept All you can Eat gaat over alles wat je kan eten in het restaurant en niet daarbuiten.